Gastronomija

Vakarienei Skóg siūlo degustacinį kelių patiekalų meniu, įkvėptą Lietuvos kraštovaizdžių ir miškų, su tvarumo filosofija kiekviename žingsnyje. 14–18 patiekalų kulinarinė kelionė kainuoja 90€ asmeniui.

 

Pageidaujantiems siūlome ir gėrimų derinius – jų kainos prasideda nuo 53€ svečiui. Deriniai sukurti taip, kad papildytų ir praturtintų skonio patirtį.

 

Apsilankiusiems be rezervacijos siūlome mažesnį à la carte meniu, sudarytą iš pasirinktų degustacinio meniu patiekalų – galimybė atrasti mūsų virtuvę savo tempu.

 

Gruodžio mėnesį tiekiame ir pietus nuo ketvirtadienio iki šeštadienio, 12:30–14:00. Mūsų šventinis meniu siūlomas tiek à la carte, tiek kaip 7 patiekalų degustacija. Išankstinė rezervacija nereikalinga, tačiau yra rekomenduojama.

Degustacinė meniu

December 2025

Jeruzalės artišokai ir grybai
Burokėliai, brandintas sūris ir svogūnas
Islandiška ruginė duona ir „Graflax“
Čavanmušis ir šitakiai
Poras ir svogūnas

Salieras (šaknis) ir brandintas sūris
Kugelis
Duona ir sviestas
Menkė ir Jeruzalės artišokai
Jautiena ir grūdai
Créme caramel
Grybai ir eglé
Čiobreliai
Miso ir rudas sviestas

€ 90

 

Meniu ingredientai gali keistis, atsižvelgiant į sezoniškumą ir prieinamumą.

 

 

Al a carte

Mažesni patiekalai

Japoniška pieno duona ir sviestas €4

Jeruzalės artišokai ir grybai €4
Islandiška ruginė duona ir „Graflax“ €4
Kugelis €8
Poras ir svogūnas €8
Salieras ir brandintas sūris €8

 

Didesni patiekalai

Menkės žandai ir Jeruzalės artišokai €18 – pridėti ikrų 10 g – Rossini Oscietra Selection €25
Jautiena ir grūdai €18
Kopūstas ir grūdai €12

 

Saldūs

Crème caramel, šaltalankiai ir burokėliai €12
Miso ir rudo sviesto madlenos €4
Grybų ir eglės fudge €2
Čiobrelių pâte de fruit €2

 

Meniu ingredientai gali keistis, atsižvelgiant į sezoniškumą ir prieinamumą.

 

 

Degustacinis šventinis meniu

Gruodis 2025

Islandiška ruginė duona ir „Graflax“
Poras ir svogūnas

Kugelis
Menkė ir Jeruzalės artišokai
Crème caramel
Grybai ir eglė
Čiobreliai

€ 45

 

Meniu ingredientai gali keistis, atsižvelgiant į sezoniškumą ir prieinamumą.